Bursa Locurilor de Muncă, 25 - 27 Iunie 2020

          Asociația Forța Tinerilor - FORTIN, în calitate de lider, împreună cu partenerii Comuna Mircea Vodă, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, Școala Gimnazială nr. 1 Mircea Vodă și S.C. BIOSAFETY S.R.L., implementează proiectul „FORTIN pentru Satu Nou, Mircea Vodă - transformarea unei comunități marginalizate într-o comunitate prosperă” - Cod proiect:112863.
          În cadrul proiectului, avem deosebita plăcerea de a vă invita să participați la Bursa locurilor de muncă, în perioada 25 –27 Iunie 2020, între orele 10.00–17.00. De aceasta data, evenimentul se desfășoară pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr 1 din Satu Nou, Comuna Mircea Voda. Evenimentul este avizat de DSP Constanța conform Proces verbal de constatare seria DSPJ nr. 0033305 din 17.06.2020.
Bursa locurilor de muncă vine în sprijinul beneficiarilor din grupul țintă, membrii ai comunității Satu Nou, care doresc să își găsească un loc de muncă pe raza Județului Constanța și este organizată de Gamaral Trading SRL în colaborare cu  Asociația Regal - Centru pentru Tineret Constanta.
         Implementarea proiectului are loc într-un context eficient de colaborare și comunicare între Autoritatea publică locală, Școala din localitate, liderul de parteneriat Asociația Forța Tinerilor – FORTIN, furnizor de servicii sociale autorizat, o unitate sanitară de prestigiu și cu relevanță în activitatea medico-socială din județ, respectiv Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol și o entitate medicală, Biosafety SRL, cu rol în efectuarea analizelor medicale.
         Proiectul include activități ce urmăresc creşterea accesului şi participării la EDUCAŢIE pentru 220 de persoane, servicii de ocupare pentru 332 persoane inactive din comunitatea marginalizată, derularea unor programe de ucenicie pentru 64 de persoane și angajarea altor 60 de persoane din grupul țintă, susținerea antreprenoriatului prin 41 subvenții de minimis de până la 25.000 EURO per plan de afacere, înființarea și dezvolarea unui centru antreprenorial la nivelul comunității marginalizate, servicii medicale, medico-sociale, sociale, formare profesională, reparații locuințe, îmbunătățirea condițiilor de locuit, asistență juridică pentru beneficiarii din grupul țintă, combaterea discriminării și multiculturalism. În total proiect prevede un numar de 580 beneficiari.
     Informații suplimentare se pot obține de la Asociația Forța Tinerilor - FORTIN, persoană de contact: FILIMON Mircea Camil, telefon: 0744199249.

Vă rugăm să confirmați participarea la adresa de e-mail: office@fortin.ro


Vă mulțumim!


Președinte, Coordonator Lider

FILIMON Mircea Camil